Facebook Twitter Linkedin Google+ Skype RSS Feed
 • Bij ons thuis

  Met beide benen op de grond vormen wij voor u een klankbord op het gebied van Onderneming en Arbeid. Als u ons inschakelt, vertalen wij uw juridische vraagstukken naar passende en werkbare adviezen. Hierbij geen mitsen en maren. Wij staan voor vakkundige, praktische en snelle oplossingen.

  Onze juridische dienstverlening gaat verder dan alleen uw juridische zorgen uit handen nemen. Wij streven naar een duurzame relatie met u. Zo houden wij u continu op de hoogte van mogelijke bedreigingen, maar juist ook van kansen.

Logica brengt je van A naar B, fantasie brengt je overal

 • Uw partners

  Wij zouden nu een ellenlang verhaal kunnen schrijven over onder andere de door ons gevolgde studies, de hoeveelheid van verenigingen waarvan wij lid zijn en welke nevenactiviteiten wij ondernemen. Wij vertellen u echter liever in een persoonlijk gesprek waar wij voor staan. Op die manier ontdekt u of wij de advocaten zijn die bij u passen; of wij úw partners zijn.

  Nu al een indruk? Als specialisten Onderneming en Arbeid willen wij uitblinken. Enerzijds vakinhoudelijk. Door continu onze vakkennis op peil te houden. U van alle ontwikkelingen direct op de hoogte te stellen en daarop in te spelen. Anderzijds in de persoonlijke relatie met u. Door te luisteren, toegankelijk en bereikbaar te zijn en op het juiste moment een spiegel voor te houden. Wij zijn vooruitstrevend, strijdvaardig, integer en een tikkeltje eigenwijs, maar staan altijd met beide benen op de grond.

  Sander van Riel
  "Waar een wil is, is een weg."
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  +31(0)6-46385706
  Hendarin Feyli
  "Aan de rand van het ravijn bloeien de mooiste bloemen."
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  +31(0)6-46603341
   

Specialisten Onderneming en Arbeid

 • Op ons bord

  Dagelijkse kost

  Service menu I

  Meer info

  Speciale kost

  Service menu II

  Meer info

   

Wij houden u op de hoogte

Nieuws

 • Van Riel & Feyli Advocaten lanceert de eerste vrouwelijke avatar juriste, Claire

  Van Riel & Feyli Advocaten lanceert de eerste vrouwelijke avatar juriste, Claire

  woensdag, 05 april 2017

  Tot voor kort had de advocatuur in Nederland nog geen virtuele juriste. Claire, de eerste virtuele vrouwelijke juriste (werkneemster) van Van Riel & Feyli Advocaten, gaat hier verandering in brengen. Als eerste virtuele juriste gaat zij samen met mensen contracten tussen bijvoorbeeld een recruitment-, uitzend-, payrollonderneming en hun opdrachtgevers checken en in klare taal vertalen naar kansen en risico’s.  Op eenvoudige wijze en daar waar het de kern van de onderneming raakt. Ook gaat Claire met mensen kennis delen en ervaringen uitwisselen.

 • Hendarin Feyli lid van de Raad van de Orde Breda Middelburg

  Hendarin Feyli lid van de Raad van de Orde Breda Middelburg

  maandag, 27 maart 2017

  Op 23 maart 2017 werd Hendarin Feyli gekozen als lid van de Raad van de Orde Breda Middelburg (Zeeland-West-Brabant).

  In Nederland kennen wij 11 orden van advocaten, die allen vallen onder Nederlandse Orde van Advocaten. Elke (lokale) orde van advocaten staat onder leiding van een Raad van de Orde, voorgezeten door de Deken. De Raad van de Orde is het bestuur van de Orde van Advocaten in het arrondissement Breda Middelburg en bestaat uit 11 leden. De voorzitter van de Raad van de Orde wordt Deken genoemd. De leden van de Raad van de Orde hebben verschillende aandachtspunten (portefeuilles).

  De Raad van de Orde heeft op hoofdlijnen de navolgende taken:

  1. toezichthouden op de naleving van de regels die op advocaten van toepassing zijn. Dit zijn zowel de landelijke als de plaatselijke regels;

  2. controleren of iemand aan alle voorwaarden voldoet om te worden beëdigd als advocaat;

  3. informatie verstrekken aan en over de advocatuur.  

 • ABU(-cao) take care of it

  ABU(-cao) take care of it

  woensdag, 15 februari 2017

  De afgelopen maanden is veel geschreven over het arrest van het jaar 2016, Care4Care. Vol verwachting zat heel uitzendland te wachten op het oordeel van de Hoge Raad. Het arrest was vrij kort en duidelijk: allocatiefunctie is geen vereiste voor toepassing van artikel 7:690 BW. Voor de uitzendwerkgever in de zin van artikel 7:690 BW die geen allocatiefunctie vervult op de arbeidsmarkt werd daarmee “de poort naar de hemel” of “de hel” opengezet. Is maar net hoe je het bekijkt, want geen allocatiefunctie vereist betekent linearecta ook dat de uitzendwerkgever onder de werkingssfeer van het StiPP pensioen valt. De uitzendwerkgever die geen allocatiefunctie vervult, kan door het Care4Care-arrest ook gebruik gaan maken van het in artikel 7:691 BW neergelegde verlichte ontslagregime bij uitzenden. Dat is op zich wel prettig. Tot zover is de uitkomst van het arrest geland bij menig uitzendwerkgever, maar wat betekent het Care4Care-arrest voor de (nieuwe) ABU-cao?

Transparantie

 • Investering

  Wij zijn voorstanders van open en transparante dienstverlening. Daarom werken wij met vooraf afgesproken prijzen op maat. Wij rekenen geen kantoorkosten en ook geen kosten  voor onze reistijd. U weet bij ons direct waar u aan toe bent.

  Vormen van investering

  De "VRF-jaarkaart"

  Wenst u elk moment van het jaar zorgeloos van de juridische dienstverlening gebruik te maken, dan is de VRF-jaarkaart voor u de oplossing.

  Lees meer

  Vaste investering

  Ook bij juridisch maatwerk voor een vaste investering, bent u bij ons aan het juiste adres.

  Lees meer