Facebook Twitter Linkedin Google+ Skype RSS Feed
 • Bij ons thuis

  Met beide benen op de grond vormen wij voor u een klankbord op het gebied van Onderneming en Arbeid. Als u ons inschakelt, vertalen wij uw juridische vraagstukken naar passende en werkbare adviezen. Hierbij geen mitsen en maren. Wij staan voor vakkundige, praktische en snelle oplossingen.

  Onze juridische dienstverlening gaat verder dan alleen uw juridische zorgen uit handen nemen. Wij streven naar een duurzame relatie met u. Zo houden wij u continu op de hoogte van mogelijke bedreigingen, maar juist ook van kansen.

Logica brengt je van A naar B, fantasie brengt je overal

 • Uw partners

  Wij zouden nu een ellenlang verhaal kunnen schrijven over onder andere de door ons gevolgde studies, de hoeveelheid van verenigingen waarvan wij lid zijn en welke nevenactiviteiten wij ondernemen. Wij vertellen u echter liever in een persoonlijk gesprek waar wij voor staan. Op die manier ontdekt u of wij de advocaten zijn die bij u passen; of wij úw partners zijn.

  Nu al een indruk? Als specialisten Onderneming en Arbeid willen wij uitblinken. Enerzijds vakinhoudelijk. Door continu onze vakkennis op peil te houden. U van alle ontwikkelingen direct op de hoogte te stellen en daarop in te spelen. Anderzijds in de persoonlijke relatie met u. Door te luisteren, toegankelijk en bereikbaar te zijn en op het juiste moment een spiegel voor te houden. Wij zijn vooruitstrevend, strijdvaardig, integer en een tikkeltje eigenwijs, maar staan altijd met beide benen op de grond.

  Sander van Riel
  "Waar een wil is, is een weg."
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  +31(0)6-46385706
  Hendarin Feyli
  "Aan de rand van het ravijn bloeien de mooiste bloemen."
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  +31(0)6-46603341
   

Specialisten Onderneming en Arbeid

 • Op ons bord

  Dagelijkse kost

  Service menu I

  Meer info

  Speciale kost

  Service menu II

  Meer info

   

Wij houden u op de hoogte

Nieuws

 • Een schriftelijke volmacht tot inhouding op het loon van de werknemer, hoe heurt het ook alweer?

  donderdag, 02 november 2017

  In de afgelopen tijd hebben wij tijdens diverse controles van de Inspectie SZW gezien dat het standpunt wordt ingenomen dat i) een schriftelijke volmacht tot inhouding niet in de arbeidsovereenkomst mag staan en ii) in de volmacht moet zijn opgenomen dat de volmacht altijd herroepelijk is. Dit standpunt is in onze visie incorrect. Hendarin Feyli schreef hierover een column op FlexNieuws, waarin ze uitlegt waarom het standpunt van de Inspectie SZW niet klopt.

 • Wat betekent het Principeakkoord van de nieuwe ABU-cao voor u?

  Wat betekent het Principeakkoord van de nieuwe ABU-cao voor u?

  maandag, 16 oktober 2017

  Op 4 november 2017 verloopt de duur van de huidige ABU-cao. Dit betekent dat zowel de duur van de ABU-cao afloopt, als ook dat 4 november 2017 de laatste dag van de algemeen verbindend verklaring van deze cao is. Vorige week is een Principeakkoord bereikt over de nieuwe ABU-cao. De nieuwe ABU-cao zal ingaan vanaf 5 november 2017 tot 1 juni 2019. Wat betekent het Principeakkoord van de nieuwe ABU-cao voor uitzendwerkgevers? Wat is en hoe zit het met de representativiteitseis? Wanneer bent u aan de ABU-cao gebonden? Wij hebben voor u de belangrijkste wijzigingen en punten op een rij gezet.

 • Loondoorbetalingsverplichting bij ziekte van twee jaar naar één jaar voor kleine werkgevers

  Loondoorbetalingsverplichting bij ziekte van twee jaar naar één jaar voor kleine werkgevers

  dinsdag, 10 oktober 2017

  Vandaag heeft het Kabinet Rutte III bekend gemaakt dat de loondoorbetalingsperiode bij ziekte voor kleine werkgevers (tot 25 werknemers) verkort wordt van twee naar één jaar. Dit betekent volgens het Kabinet Rutte III een verlichting van de verplichting voor een groot deel van de Nederlandse bedrijven. De verantwoordelijkheid voor loondoorbetaling en een aantal re-integratieverplichtingen in dat jaar gaan over naar het UWV (de ontslagbescherming van twee jaar blijft in stand). De collectieve kosten van het tweede jaar zullen worden gedekt via een uniforme lastendekkende premie, te betalen door kleine werkgevers.

   

Transparantie

 • Investering

  Wij zijn voorstanders van open en transparante dienstverlening. Daarom werken wij met vooraf afgesproken prijzen op maat. Wij rekenen geen kantoorkosten en ook geen kosten  voor onze reistijd. U weet bij ons direct waar u aan toe bent.

  Vormen van investering

  De "VRF-jaarkaart"

  Wenst u elk moment van het jaar zorgeloos van de juridische dienstverlening gebruik te maken, dan is de VRF-jaarkaart voor u de oplossing.

  Lees meer

  Vaste investering

  Ook bij juridisch maatwerk voor een vaste investering, bent u bij ons aan het juiste adres.

  Lees meer