Facebook Twitter Linkedin RSS Feed
 • Bij ons thuis

  Als flexspecialisten vormen wij graag voor u een klankbord op het gebied van (flexibele) arbeid. Als u ons inschakelt, beantwoorden wij uw (juridische) vragen met passende en werkbare adviezen. Hierbij geen mitsen en maren. Wij staan voor vakkundige, praktische en snelle oplossingen.

  Onze dienstverlening gaat verder dan het uit handen nemen van uw juridische zorgen. Wij steken ons hoofd boven het maaiveld uit. Zo houden wij u continu op de hoogte van mogelijke bedreigingen en – juist ook – kansen.

Logica brengt je van A naar B, fantasie brengt je overal

 • Uw partners

  Met onze uitgesproken persoonlijkheden inspireren wij u en elkaar. Wij zijn vooruitstrevend, strijdvaardig en een tikkeltje eigenwijs. Door te luisteren, bereikbaar te zijn en op het juiste moment u en onszelf een spiegel voor te houden, blinken wij uit.

  In een persoonlijk gesprek horen wij graag waar uw behoeften liggen. Op die wijze ontdekt u al heel snel of onze aanpak bij u past: of wij úw partners zijn.


  Sander van Riel
  "Waar een wil is, is een weg."
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  +31(0)6-46 38 57 06

  Hendarin Mouselli
  "Aan de rand van het ravijn bloeien de mooiste bloemen."
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  +31(0)6-46 60 33 41

  Inge Brattinga
  "Geen enkele overwinnaar gelooft in toeval."
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  +31(0)6-12 57 99 08
   
   

Specialisten (flexibele) arbeid

Wie flexibel wil zijn, blijft niet stil zitten

 • VRF-Academy

  Een wijde blik verruimt uw denken. Daarom voorziet onze VRF-Academy u van op maat gemaakte workshops, lezingen, seminars en masterclasses. Door te investeren in kennis investeert u in uw onderneming, uw personeel en uzelf.

  De VRF-Academy biedt u ook de mogelijkheid om Sander van Riel en Hendarin Mouselli te boeken als spreker(s) op congressen en symposia. In de markt van flexibele arbeid worden zij als vooraanstaande flexspecialisten gezien. Zij hebben een scherpe blik en innovatieve kijk op de markt van flexibele arbeid.

Hoe is het mogelijk?

Nieuws

 • Wet arbeidsmarkt in balans wordt behandeld in de Eerste Kamer

  Wet arbeidsmarkt in balans wordt behandeld in de Eerste Kamer

  maandag, 20 mei 2019

  Op 20 mei 2019 is de plenaire behandeling van de Wet arbeidsmarkt in balans (Wab) in de Eerste Kamer aan de orde. Het is erop of eronder voor de Wab?

  Wij blikken terug op de plenaire behandeling van de Wab tijdens een live talkshow op 21 mei 2019 van 19.30 tot 20.30 uur, waaraan de navolgende personen deelnemen:

  - Cor de Koeijer (NBBU)

  - Henry Stroek (CNV)

  - Bob Weghorst (directeur Timing/Persoonality)

  - VRF Advocaten

  Ellen van Hierden, directeur ARTRA, is gespreksleider. Aanmelden voor het webinar is nog mogelijk.

 • Volg live ons Wab webinar: terugblik op plenaire behandeling Wab in Eerste Kamer tijdens live talkshow

  Volg live ons Wab webinar: terugblik op plenaire behandeling Wab in Eerste Kamer tijdens live talkshow

  dinsdag, 14 mei 2019

  Dinsdag 21 mei 2019 is het zover. De plenaire behandeling van de Wet arbeidsmarkt in balans (Wab) in de Eerste Kamer heeft dan waarschijnlijk het ‘eindstation’ bereikt.

  Wij blikken terug op de plenaire behandeling van de Wab tijdens een live talkshow op 21 mei 2019 van 19.30 tot 20.30 uur, waaraan diverse deskundigen deelnemen. Het belooft een veelbelovend programma te worden met interessante informatie voor zowel uitleners als inleners alsmede werknemers. 

 • Waarom zou een samenwerking van een uitzendbureau met het UWV of een gemeente wel alloceren zijn en met anderen niet?

  Waarom zou een samenwerking van een uitzendbureau met het UWV of een gemeente wel alloceren zijn en met anderen niet?

  vrijdag, 10 mei 2019

  Al eerder wezen wij via LinkedIn erop dat indien samenwerken met het UWV of een gemeente wel alloceren zou zijn, het ook in andere gevallen zo dient te zijn. Immers, gelijke monniken, gelijke kappen. De VVD-fractieleden van de Eerste Kamer hebben, blijkens het Nader Voorlopig Verslag van de Vaste Commissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid, vragen gesteld over het vervullen van de allocatie functie, indien er samengewerkt wordt met het UWV of een gemeente. Hoe zit het nu precies? 

Transparantie

 • Investering

  Wij zijn voorstanders van transparante dienstverlening. U weet bij ons direct waar u aan toe bent. Zo werken wij met vooraf afgesproken prijzen en rekenen wij geen kantoor- en reistijdkosten.