Facebook Twitter Linkedin Google+ Skype RSS Feed
 • Bij ons thuis

  Met beide benen op de grond vormen wij voor u een klankbord op het gebied van Onderneming en Arbeid. Als u ons inschakelt, vertalen wij uw juridische vraagstukken naar passende en werkbare adviezen. Hierbij geen mitsen en maren. Wij staan voor vakkundige, praktische en snelle oplossingen.

  Onze juridische dienstverlening gaat verder dan alleen uw juridische zorgen uit handen nemen. Wij streven naar een duurzame relatie met u. Zo houden wij u continu op de hoogte van mogelijke bedreigingen, maar juist ook van kansen.

Logica brengt je van A naar B, fantasie brengt je overal

 • Uw partners

  Wij zouden nu een ellenlang verhaal kunnen schrijven over onder andere de door ons gevolgde studies, de hoeveelheid van verenigingen waarvan wij lid zijn en welke nevenactiviteiten wij ondernemen. Wij vertellen u echter liever in een persoonlijk gesprek waar wij voor staan. Op die manier ontdekt u of wij de advocaten zijn die bij u passen; of wij úw partners zijn.

  Nu al een indruk? Als specialisten Onderneming en Arbeid willen wij uitblinken. Enerzijds vakinhoudelijk. Door continu onze vakkennis op peil te houden. U van alle ontwikkelingen direct op de hoogte te stellen en daarop in te spelen. Anderzijds in de persoonlijke relatie met u. Door te luisteren, toegankelijk en bereikbaar te zijn en op het juiste moment een spiegel voor te houden. Wij zijn vooruitstrevend, strijdvaardig, integer en een tikkeltje eigenwijs, maar staan altijd met beide benen op de grond.

  Sander van Riel
  "Waar een wil is, is een weg."
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  +31(0)6-46385706
  Hendarin Feyli
  "Aan de rand van het ravijn bloeien de mooiste bloemen."
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  +31(0)6-46603341
   

Specialisten Onderneming en Arbeid

 • Op ons bord

  Dagelijkse kost

  Service menu I

  Meer info

  Speciale kost

  Service menu II

  Meer info

   

Wij houden u op de hoogte

Nieuws

 • Blog: Oproep, nuluren, mup, min-max, minimumuren… HELP!!!

  Blog: Oproep, nuluren, mup, min-max, minimumuren… HELP!!!

  donderdag, 10 augustus 2017

  Ziet u soms door de bomen het bos ook niet meer als het aankomt op de verschillen en overeenkomsten tussen een nulurencontract (voorovereenkomst en arbeidsovereenkomst met een uitgestelde prestatieverplichting), min-max contract en minimumuren-contract? Sander van Riel schreef hierover een praktisch ingestoken blog voor Flexmarkt, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken als u voor het een of het ander gaat. Lees er meer over op Flexmarkt.

 • De platformsamenleving: zelfsturing of regulering?

  De platformsamenleving: zelfsturing of regulering?

  woensdag, 26 juli 2017

  Met de komst van de "virtuele werker" in de platformsamenleving verandert de arbeidsmarkt in hoog tempo. Nieuwe werkvormen rukken op. Niet alleen het aantal online platformen neemt toe, ook het aantal gebruikers kent een stijging. Vorig jaar bleek dat één op de acht Nederlanders wel eens een centje heeft bijverdiend met zijn/haar deelname aan de platformsamenleving. De platformsamenleving is wereldwijd waar te nemen. Wat betekent deze ontwikkeling voor onze economie? Wat betekent dit op sociaal-, arbeidsrechtelijk en fiscaal gebied? Als er werkelijk sprake is van een platformsamenleving, worden de lusten en de lasten, de voor- en nadelen dan ook gelijkmatig verdeeld over iedereen die erbij betrokken is? Behoefte de platformsamenleving zelfsturing of regulering?  

 • De Arbo Summer Magic is uw bescherming

  De Arbo Summer Magic is uw bescherming

  woensdag, 19 juli 2017

  Wijzigingen in de Arbeidsomstandighedenwet (Arbowet) per 1 juli 2017. Wat staat u als werkgever te wachten en wat kunnen wij voor uw onderneming betekenen? Speciaal voor u hebben wij de “Arbo Summer Magic” geïntroduceerd.

Transparantie

 • Investering

  Wij zijn voorstanders van open en transparante dienstverlening. Daarom werken wij met vooraf afgesproken prijzen op maat. Wij rekenen geen kantoorkosten en ook geen kosten  voor onze reistijd. U weet bij ons direct waar u aan toe bent.

  Vormen van investering

  De "VRF-jaarkaart"

  Wenst u elk moment van het jaar zorgeloos van de juridische dienstverlening gebruik te maken, dan is de VRF-jaarkaart voor u de oplossing.

  Lees meer

  Vaste investering

  Ook bij juridisch maatwerk voor een vaste investering, bent u bij ons aan het juiste adres.

  Lees meer