Facebook Twitter Linkedin Google+ Skype RSS Feed
 • Bij ons thuis

  Met beide benen op de grond vormen wij voor u een klankbord op het gebied van Onderneming en Arbeid. Als u ons inschakelt, vertalen wij uw juridische vraagstukken naar passende en werkbare adviezen. Hierbij geen mitsen en maren. Wij staan voor vakkundige, praktische en snelle oplossingen.

  Onze juridische dienstverlening gaat verder dan alleen uw juridische zorgen uit handen nemen. Wij streven naar een duurzame relatie met u. Zo houden wij u continu op de hoogte van mogelijke bedreigingen, maar juist ook van kansen.

Logica brengt je van A naar B, fantasie brengt je overal

 • Uw partners

  Wij zouden nu een ellenlang verhaal kunnen schrijven over onder andere de door ons gevolgde studies, de hoeveelheid van verenigingen waarvan wij lid zijn en welke nevenactiviteiten wij ondernemen. Wij vertellen u echter liever in een persoonlijk gesprek waar wij voor staan. Op die manier ontdekt u of wij de advocaten zijn die bij u passen; of wij úw partners zijn.

  Nu al een indruk? Als specialisten Onderneming en Arbeid willen wij uitblinken. Enerzijds vakinhoudelijk. Door continu onze vakkennis op peil te houden. U van alle ontwikkelingen direct op de hoogte te stellen en daarop in te spelen. Anderzijds in de persoonlijke relatie met u. Door te luisteren, toegankelijk en bereikbaar te zijn en op het juiste moment een spiegel voor te houden. Wij zijn vooruitstrevend, strijdvaardig, integer en een tikkeltje eigenwijs, maar staan altijd met beide benen op de grond.

  Sander van Riel
  "Waar een wil is, is een weg."
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  +31(0)6-46385706
  Hendarin Feyli
  "Aan de rand van het ravijn bloeien de mooiste bloemen."
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  +31(0)6-46603341
   

Specialisten Onderneming en Arbeid

 • Op ons bord

  Dagelijkse kost

  Service menu I

  Meer info

  Speciale kost

  Service menu II

  Meer info

   

Wij houden u op de hoogte

Nieuws

 • ABU(-cao) take care of it

  ABU(-cao) take care of it

  woensdag, 15 februari 2017

  De afgelopen maanden is veel geschreven over het arrest van het jaar 2016, Care4Care. Vol verwachting zat heel uitzendland te wachten op het oordeel van de Hoge Raad. Het arrest was vrij kort en duidelijk: allocatiefunctie is geen vereiste voor toepassing van artikel 7:690 BW. Voor de uitzendwerkgever in de zin van artikel 7:690 BW die geen allocatiefunctie vervult op de arbeidsmarkt werd daarmee “de poort naar de hemel” of “de hel” opengezet. Is maar net hoe je het bekijkt, want geen allocatiefunctie vereist betekent linearecta ook dat de uitzendwerkgever onder de werkingssfeer van het StiPP pensioen valt. De uitzendwerkgever die geen allocatiefunctie vervult, kan door het Care4Care-arrest ook gebruik gaan maken van het in artikel 7:691 BW neergelegde verlichte ontslagregime bij uitzenden. Dat is op zich wel prettig. Tot zover is de uitkomst van het arrest geland bij menig uitzendwerkgever, maar wat betekent het Care4Care-arrest voor de (nieuwe) ABU-cao?

 • Stop, SNCU is niet altijd bevoegd om te controleren

  Stop, SNCU is niet altijd bevoegd om te controleren

  dinsdag, 07 februari 2017

  Tot voor kort stelde de Stichting Naleving CAO voor Uitzendkrachten (SNCU) zich op het standpunt dat als een uitzendonderneming eenmaal lid is van bijvoorbeeld de NBBU / ABU, maar tijdelijk een klus aanneemt, de NBBU-cao / ABU-cao ook in die situatie dan nog steeds van toepassing blijft en de SNCU dan bevoegd is om te controleren. Ook al is er geen sprake van uitzenden, maar van aanneming van werk. De kantonrechter te Roermond heeft hier recent duidelijkheid in verschaft. Van Riel & Feyli Advocaten schreef hierover een column op FlexNieuws!

 • Van La Hollande naar het oud Koninklijk Postkantoor te Oisterwijk

  Van La Hollande naar het oud Koninklijk Postkantoor te Oisterwijk

  vrijdag, 20 januari 2017

  Wij zijn verheugd te mogen melden dat wij vanaf 1 maart 2017 kantoor zullen houden in het oud Koninklijk Postkantoor aan de Hoogstraat 1 te Oisterwijk. Het karakteristieke pand op de splitsing van de Hoogstraat en de Kerkstraat, heeft bijna 100 jaar dienst gedaan als postkantoor. Vanaf 1888 was daar het ‘Koninklijk Postkantoor’ gevestigd. Het is een eer om in een pand vol met historie één van de mooiste en oudste beroepen op innovatieve wijze te mogen uitoefenen. Vanzelfsprekend staat ook daar te zijner tijd een kopje koffie voor u klaar!

Transparantie

 • Investering

  Wij zijn voorstanders van open en transparante dienstverlening. Daarom werken wij met vooraf afgesproken prijzen op maat. Wij rekenen geen kantoorkosten en ook geen kosten  voor onze reistijd. U weet bij ons direct waar u aan toe bent.

  Vormen van investering

  De "VRF-jaarkaart"

  Wenst u elk moment van het jaar zorgeloos van de juridische dienstverlening gebruik te maken, dan is de VRF-jaarkaart voor u de oplossing.

  Lees meer

  Vaste investering

  Ook bij juridisch maatwerk voor een vaste investering, bent u bij ons aan het juiste adres.

  Lees meer