Facebook Twitter Linkedin Google+ Skype RSS Feed
 • Bij ons thuis

  Met beide benen op de grond vormen wij voor u een klankbord op het gebied van Onderneming en Arbeid. Als u ons inschakelt, vertalen wij uw juridische vraagstukken naar passende en werkbare adviezen. Hierbij geen mitsen en maren. Wij staan voor vakkundige, praktische en snelle oplossingen.

  Onze juridische dienstverlening gaat verder dan alleen uw juridische zorgen uit handen nemen. Wij streven naar een duurzame relatie met u. Zo houden wij u continu op de hoogte van mogelijke bedreigingen, maar juist ook van kansen.

Logica brengt je van A naar B, fantasie brengt je overal

 • Uw partners

  Wij zouden nu een ellenlang verhaal kunnen schrijven over onder andere de door ons gevolgde studies, de hoeveelheid van verenigingen waarvan wij lid zijn en welke nevenactiviteiten wij ondernemen. Wij vertellen u echter liever in een persoonlijk gesprek waar wij voor staan. Op die manier ontdekt u of wij de advocaten zijn die bij u passen; of wij úw partners zijn.

  Nu al een indruk? Als specialisten Onderneming en Arbeid willen wij uitblinken. Enerzijds vakinhoudelijk. Door continu onze vakkennis op peil te houden. U van alle ontwikkelingen direct op de hoogte te stellen en daarop in te spelen. Anderzijds in de persoonlijke relatie met u. Door te luisteren, toegankelijk en bereikbaar te zijn en op het juiste moment een spiegel voor te houden. Wij zijn vooruitstrevend, strijdvaardig, integer en een tikkeltje eigenwijs, maar staan altijd met beide benen op de grond.

  Sander van Riel
  "Waar een wil is, is een weg."
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  +31(0)6-46385706
  Hendarin Feyli
  "Aan de rand van het ravijn bloeien de mooiste bloemen."
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  +31(0)6-46603341
   

Specialisten Onderneming en Arbeid

 • Op ons bord

  Dagelijkse kost

  Service menu I

  Meer info

  Speciale kost

  Service menu II

  Meer info

   

Wij houden u op de hoogte

Nieuws

 • Brief aan de Sint: Laat de personeelsvennootschappen / intra-concern detachering met rust

  donderdag, 01 december 2016

  Lieve Sint,

  Wellicht heeft u het in Spanje ook gehoord. De Hoge Raad, onze hoogste rechtscollege, heeft dit jaar een uitspraak gedaan over de vraag of voor de uitzendovereenkomst een allocatiefunctie is vereist. Het antwoord was kort, namelijk "neen".  Vervolgens is menig jurist in de pen geklommen en heeft zich behoorlijk dik gemaakt over de uitkomst van deze uitspraak voor de zogenoemde personeelsvennootschappen / intra-concern detachering.

 • WhatsAppen met je liefje(s) op het werk kan je veel geld kosten

  WhatsAppen met je liefje(s) op het werk kan je veel geld kosten

  vrijdag, 04 november 2016

  TILBURG - De eigenaar van het grafische bedrijf VDB Almedeon in Oisterwijk heeft bij een werknemer terecht 1500 euro salaris ingehouden omdat hij geWhatsAppt heeft met de bedrijfstelefoon. Dat heeft de kantonrechter in Tilburg bepaald.

  De werknemer had tussen juli 2014 en eind januari 2015 in totaal 1255 persoonlijke WhatsApp-berichten verstuurd en handelde daarmee volgens de rechter in strijd met het bedrijfsreglement.

 • Hendarin Feyli over ziekte en eigenrisicodragerschap in het tv-programma Radar

  Hendarin Feyli over ziekte en eigenrisicodragerschap in het tv-programma Radar

  dinsdag, 01 november 2016

  Op 31 oktober 2016 was Hendarin Feyli als één van de deskundigen te zien in het tv-programma Radar over ziekte en eigenrisicodragerschap. Hendarin Feyli legde onder meer uit dat op dit moment er geen onafhankelijk toezicht bestaat, waarmee getoetst kan worden of werkgevers (of private verzekeraars als werkgevers het eigenrisicodragerschap hebben herverzekerd) en werknemers voldoen aan het wettelijk kader van het eigenrisicodragerschap.

  Meer weten over ziekte en eigenrisicodragerschap, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 013 - 820 09 52.

Transparantie

 • Investering

  Wij zijn voorstanders van open en transparante dienstverlening. Daarom werken wij met vooraf afgesproken prijzen op maat. Wij rekenen geen kantoorkosten en ook geen kosten  voor onze reistijd. U weet bij ons direct waar u aan toe bent.

  Vormen van investering

  De "VRF-jaarkaart"

  Wenst u elk moment van het jaar zorgeloos van de juridische dienstverlening gebruik te maken, dan is de VRF-jaarkaart voor u de oplossing.

  Lees meer

  Vaste investering

  Ook bij juridisch maatwerk voor een vaste investering, bent u bij ons aan het juiste adres.

  Lees meer