Facebook Twitter Linkedin RSS Feed
 • Bij ons thuis

  Als flexspecialisten vormen wij graag voor u een klankbord op het gebied van (flexibele) arbeid. Als u ons inschakelt, beantwoorden wij uw (juridische) vragen met passende en werkbare adviezen. Hierbij geen mitsen en maren. Wij staan voor vakkundige, praktische en snelle oplossingen.

  Onze dienstverlening gaat verder dan het uit handen nemen van uw juridische zorgen. Wij steken ons hoofd boven het maaiveld uit. Zo houden wij u continu op de hoogte van mogelijke bedreigingen en – juist ook – kansen.

Logica brengt je van A naar B, fantasie brengt je overal

 • Uw partners

  Met onze uitgesproken persoonlijkheden inspireren wij u en elkaar. Wij zijn vooruitstrevend, strijdvaardig en een tikkeltje eigenwijs. Door te luisteren, bereikbaar te zijn en op het juiste moment u en onszelf een spiegel voor te houden, blinken wij uit.

  In een persoonlijk gesprek horen wij graag waar uw behoeften liggen. Op die wijze ontdekt u al heel snel of onze aanpak bij u past: of wij úw partners zijn.


  Sander van Riel
  "Waar een wil is, is een weg."
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  +31(0)6-46 38 57 06

  Hendarin Mouselli
  "Aan de rand van het ravijn bloeien de mooiste bloemen."
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  +31(0)6-46 60 33 41

  Inge Brattinga
  "Geen enkele overwinnaar gelooft in toeval."
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  +31(0)6-12 57 99 08
   
   

Specialisten (flexibele) arbeid

Wie flexibel wil zijn, blijft niet stil zitten

 • VRF-Academy

  Een wijde blik verruimt uw denken. Daarom voorziet onze VRF-Academy u van op maat gemaakte workshops, lezingen, seminars en masterclasses. Door te investeren in kennis investeert u in uw onderneming, uw personeel en uzelf.

  De VRF-Academy biedt u ook de mogelijkheid om Sander van Riel en Hendarin Mouselli te boeken als spreker(s) op congressen en symposia. In de markt van flexibele arbeid worden zij als vooraanstaande flexspecialisten gezien. Zij hebben een scherpe blik en innovatieve kijk op de markt van flexibele arbeid.

Hoe is het mogelijk?

Nieuws

 • Kerstgroet 2019 VRF Advocaten

  Kerstgroet 2019 VRF Advocaten

  dinsdag, 17 december 2019

  Op de drempel van het nieuwe jaar danken wij u hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen en het prettige contact zowel online als offline. Ter afsluiting van een 'Wabzinnig' jaar, hebben wij speciaal voor u de VRF Kerstgroet opgenomen.

 • Webinar terugkijken: De vijf Wab vragen die nog niet beantwoord zijn

  Webinar terugkijken: De vijf Wab vragen die nog niet beantwoord zijn

  donderdag, 12 december 2019

  Tijdens het webinar over "De vijf Wab vragen die nog niet beantwoord zijn" op 10 december 2019 zijn wij onder leiding van Ellen van Hierden van ARTRA in gesprek gegaan met Cor de Koeijer van de NBBU en Edwin Schaap van Payper over de laatste ontwikkelingen rondom de Wet arbeidsmarkt in balans (Wab). Daarnaast hebben we zoveel mogelijk vragen beantwoord van onze kijkers. Een interactief programma waarin veel inhoudelijke onderwerpen zijn besproken. Voor iedereen die niet in de gelegenheid is geweest om live het webinar te volgen, hebben wij het hele webinar beschikbaar gesteld om terug te kijken. 

 • Dinsdagavond 10 december a.s. – van 19.30 tot 20.30 uur - live webinar over de vijf Wab vragen die nog niet beantwoord zijn!

  Dinsdagavond 10 december a.s. – van 19.30 tot 20.30 uur - live webinar over de vijf Wab vragen die nog niet beantwoord zijn!

  donderdag, 21 november 2019

  Vanuit de studio van de Academie voor de Rechtspraktijk, worden in een uur tijd de vijf voor de flexmarkt relevante vragen, die nog niet beantwoord zijn over de Wet arbeidsmarkt in balans (Wab), behandeld.

  Dit onder leiding van Ellen van Hierden (directeur Opleidingsinstituut ARTRA). Aan tafel zitten de volgende personen:

  - Cor de Koeijer (specialist CAO en Juridische Zaken NBBU

  - Eric Snoeren (financieel directeur Payper), payrollonderneming ook in 2020

  - Sander van Riel (partner VRF Advocaten)

  - Hendarin Mouselli (partner VRF Advocaten)

Transparantie

 • Investering

  Wij zijn voorstanders van transparante dienstverlening. U weet bij ons direct waar u aan toe bent. Zo werken wij met vooraf afgesproken prijzen en rekenen wij geen kantoor- en reistijdkosten.