20 weken echo

dinsdag, 12 mei 2015

20 weken echo

Sinds de invoering van de Wet werk en zekerheid op 1 januari 2015 zit de arbeidsrechtadvocatuur op de helft met haar gewicht voor bij de geboorte. De ogen staan naar voren en eindelijk kan ze gezichten trekken. De hersenen zijn snel gegroeid. Door de vele veranderingen maakt ze langen dagen en slaapt ze kort.

Sander: "Voor ons als arbeidsrechtadvocaten zijn dit spannende tijden. De combinatie van nieuwe wet- en regelgeving met de start van ons kantoor is een uitdagende. We zijn op de helft. Voor ons een mijlpaal en een geluksmoment om met u te delen. De eerste veranderingen zijn een feit. De volgende reeks van veranderingen staat te popelen om ook de wijde wereld in te gaan. Wij kunnen niet wachten; op naar de volgende mijlpaal."

Hendarin: "Zoals te doen gebruikelijk wordt er nu ook nagedacht over de 'kinderkamer'. Geïnspireerd door de vele kritieken in de media over het nieuwe ontslagrecht, hebben wij voor onze 'kinderkamer' gekozen voor het thema 'Vijftig tinten Wwz'. Ondeugend, humoristisch en recht voor z'n raap. Op weg naar 1 juli 2015 laten wij u de komende tijd de tinten van onze 'kinderkamer' zien. Nieuwsgierig? Morgen de eerste tint... of de laatste... is maar net hoe u het bekijkt."

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

FaLang translation system by Faboba