Tint 38: Exotische temperaturen op oudejaarsavond

maandag, 29 juni 2015

Tint 38: Exotische temperaturen op oudejaarsavond

Morgen bereiken wij in Nederland exotische temperaturen. De verwachting is dat de temperatuur rond de middagklok in Nieuwegein de 33 graden Celsius zal bereiken. Immers, heel arbeidsrechtland zal dan beginnen met het vieren van een historisch moment onder het genot van een hapje en een drankje, een speech van Minister Asscher over de Wet werk en zekerheid en een debat onder leiding van niemand anders dan Rick Nieman.

Tegen de avondklok gaan de voetjes van de grond op muziek van Beethoven Exclusive, DJ Hi-tone en Geert Lageveen. Wij willen dan wel een dansje wagen met Minister Asscher en doen dat uiteraard op onze rood met witte stiletto hakken. De avond wordt vervolgens geheel op gepaste wijze afgesloten met vuurwerk, champagne en oliebollen.

Heerlijk zo'n nieuwe wet. Vanaf 1 juli 2015 dus niet alleen de Wet werk en zekerheid, maar ook nog eens twee keer per jaar oud en nieuw vieren. Bedankt VAAN, VvA en Minister Asscher, dankzij jullie krijgen wij vanaf 1 juli 2015 naast de Wet werk en zekerheid ook een extra verplichte vrije dag erbij. Let the party begin!

PS: Als u morgen uw advocaat belt, weet dan dat het wat luidruchtig kan zijn op de achtergrond.  

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

FaLang translation system by Faboba